Home
0
Accutas Mirage EBike Battery Safe

Accutas Mirage EBike Battery Safe

49.95

proefrit plannen
Heb je een vraag?
06 83 5529 10
Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Product informatie

De Accutas Mirage EBike Battery Safe is een geavanceerde en brandwerende tas, speciaal ontworpen om de risico’s van fietsaccu’s te minimaliseren. Een fietsaccu bestaat uit meerdere cellen en wanneer één cel in brand raakt, kan dit leiden tot een kettingreactie die de hele accu in vuur en vlam zet. Dit veroorzaakt explosies, intense hitte tot wel 1200°C en veel rook.

De Mirage E-Bike Battery Safe is gemaakt van zware brandwerende stof, ontworpen om deze extreme omstandigheden te weerstaan. De tas is ontwikkeld na uitvoerige tests door Efectis, een wereldwijd erkend bedrijf op het gebied van brandveiligheid. Dankzij de bijzondere constructie en de brandwerende stof doorstond de tas alle tests met succes. Voor deze tests zijn zware E-bike accu’s gebruikt die tot ontbranding zijn gebracht. Hoewel een accu onvoorspelbaar blijft, biedt de tas een veilige oplossing voor het opslaan en opladen van E-bike accu’s.

Het correct volgen van de vouwinstructies en adviezen voor opslag, laden en transport is cruciaal om de kans op brand te minimaliseren. Het is belangrijk om de handleiding door te lezen voor specifieke tips en alleen de meegeleverde of geadviseerde lader te gebruiken, aangezien imitatie opladers de accu kunnen beschadigen. Haal de accu van de lader zodra deze vol is, tenzij anders aangegeven door de fabrikant, en laad de accu bij voorkeur op kamertemperatuur, weg van vrieskou of volle zon. Als de accu weinig wordt gebruikt, laad deze dan regelmatig bij, minstens eens in de drie maanden, om beschadiging door lage spanning te voorkomen.

In geval van een val of beschadiging van de Accutas Mirage E-Bike Battery Safe, bewaar de accu niet binnenshuis en lever deze zo snel mogelijk in. Gebruik rookmelders in de ruimte waar de accu wordt opgeladen en laat onderhoud altijd door een deskundige uitvoeren. Zorg ervoor dat de accu tijdens het opladen op een vrije, stabiele en onbrandbare plek ligt en laad de accu bij voorkeur overdag op.

Voor meer informatie, bekijk de instructievideo: Instructievideo. De Accutas Mirage EBike Battery Safe is de oplossing voor het veiliger opslaan en laden van elektrische fiets accu’s.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.46 kg

Wat vinden mensen van EasyEbikes

Gerelateerde producten

Welke e-bike past bij jou?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Start onze online keuzehulp en ontdek welke elektrische fiets bij jou past.
Start de keuzehulp

Onze merken

cartchevron-rightarrow-right