Home
0
UGO Dare I7 Vouwfiets Navy blue

UGO Dare i7 Vouwfiets Pine green

829.00

proefrit plannen
Heb je een vraag?
06 83 5529 10
Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Product informatie

UGO Dare i7 Vouwfiets Pine Green: Compacte Kracht en Uitmuntende Rijervaring

De UGO Dare i7 Vouwfiets in de prachtige kleur Pine Green is de perfecte combinatie van verfijnde technologie, duurzaam design en ultiem gebruiksgemak. Ontworpen voor de moderne reiziger, biedt deze vouwfiets een hoogwaardige rijervaring in een compact en stijlvol pakket. Of je nu de drukte van de stad wilt ontvluchten, op avontuur gaat in de natuur, of gewoon een betrouwbare fiets zoekt voor dagelijks gebruik, de UGO Dare i7 stelt nooit teleur.

Geavanceerde Technologie voor Soepel Schakelen

Een van de kernkenmerken van de UGO Dare i7 is het geavanceerde Shimano-versnellingssysteem met 7 versnellingen in de naaf. Deze technologie zorgt voor soepele en nauwkeurige schakelmomenten, zodat je moeiteloos kunt overschakelen naar de juiste versnelling, ongeacht het terrein of de omstandigheden. Of je nu snel wilt optrekken in de stad of bergopwaarts wilt rijden op een uitdagend pad, de Shimano-versnellingen bieden je de kracht en flexibiliteit die je nodig hebt.

Stevig en Duurzaam Ontwerp

Het frame van de UGO Dare i7 is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een robuust en toch lichtgewicht ontwerp. Dit maakt de fiets niet alleen makkelijk te dragen en te vervoeren, maar ook uitzonderlijk duurzaam. Het frame is ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, zonder in te boeten op stabiliteit of veiligheid. Bovendien zorgt de lage instap ervoor dat de fiets toegankelijk is voor fietsers van alle leeftijden en niveaus.

Betrouwbare Wielen en Banden voor Elk Terrein

De solide wielen van de UGO Dare i7 zijn voorzien van dubbelwandige velgen, die extra stevigheid en duurzaamheid bieden. In combinatie met de hoogwaardige Schwalbe-banden, die bekend staan om hun uitstekende grip en duurzaamheid, is deze vouwfiets klaar voor elk type terrein. Of je nu door natte stadsstraten fietst of onverharde paden trotseert, de UGO Dare i7 biedt je altijd een betrouwbare en comfortabele rijervaring.

Compact en Makkelijk Opvouwbaar

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van de UGO Dare i7 is de eenvoud waarmee de fiets kan worden opgevouwen. Het frame en de stuurpen kunnen snel en eenvoudig worden ingeklapt, waardoor de fiets tot een compact formaat wordt samengevouwen. Dit maakt het opbergen en transporteren van de fiets bijzonder eenvoudig. Dankzij de inklapbare pedalen wordt de fiets extra smal, waardoor hij gemakkelijk past in kleine ruimtes zoals de kofferbak van een auto, onder een bureau, of in een kast.

Persoonlijke Aanpassing voor Comfort

De UGO Dare i7 is ontworpen met het oog op comfort en aanpasbaarheid. Het zadel en het stuur zijn volledig verstelbaar, zodat je de fiets kunt afstellen op jouw ideale rijpositie. Of je nu lang of kort bent, je kunt de hoogte van het zadel en stuur eenvoudig aanpassen om de perfecte balans en comfort te vinden tijdens het fietsen. Deze aanpassingsmogelijkheden maken de UGO Dare i7 geschikt voor fietsers van alle lengtes en voorkeuren.

Ideaal voor Stad en Reis

Wanneer de fiets is opgevouwen, heeft hij een compact formaat van slechts H: 64 x L: 76 x B: 35 cm. Dit maakt de UGO Dare i7 niet alleen ideaal voor stedelijke omgevingen waar ruimte vaak beperkt is, maar ook voor reizigers die hun fiets mee willen nemen op vakantie. Of je nu een weekendje weg gaat of de fiets dagelijks gebruikt voor woon-werkverkeer, deze compacte afmetingen maken het eenvoudig om de fiets mee te nemen en op te bergen waar je maar wilt.

Vrijheid en Flexibiliteit in Elke Rit

Met de UGO Dare i7 Vouwfiets in Pine Green kun je genieten van de ultieme vrijheid en flexibiliteit. Deze fiets is ontworpen om je rijervaring zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken, waar je ook heen gaat. Ontdek de stad, verken nieuwe paden of gebruik de fiets als je betrouwbare vervoersmiddel voor dagelijks gebruik.

Kies voor de UGO Dare i7 Vouwfiets in Pine Green en ontdek de ultieme combinatie van prestatie, gemak en stijl. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor dagelijkse ritten of voor speciale avonturen, met de UGO Dare i7 ben je altijd klaar om op pad te gaan.

Extra informatie

Frametype

Vouwfiets

Merk

UGO

Kleur

Groen

Aandrijving

Ketting

Wat vinden mensen van EasyEbikes

Gerelateerde producten

Welke e-bike past bij jou?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Start onze online keuzehulp en ontdek welke elektrische fiets bij jou past.
Start de keuzehulp

Onze merken

cartchevron-rightarrow-right