Home
0
UGO Dare I7 Vouwfiets Navy blue

UGO Dare I7 Vouwfiets Navy blue

829.00

proefrit plannen
Heb je een vraag?
06 83 5529 10
Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Product informatie

Ontdek de UGO Dare I7 Vouwfiets in Navy Blue: de Ultieme Mix van Prestatie en Draagbaarheid

Ervaar het beste van beide werelden met de UGO Dare I7 Vouwfiets in de stijlvolle kleur Navy Blue. Deze vouwfiets combineert ongeëvenaarde prestaties met uitzonderlijke draagbaarheid, en is daarmee de perfecte metgezel voor avontuurlijke reizigers en stedelijke pendelaars.

Hoogwaardige Rijervaring

De UGO Dare I7 biedt een topklasse rijervaring, verpakt in een compact en gebruiksvriendelijk ontwerp. Met de 7 soepel schakelende Shimano-versnellingen in de naaf, ben je klaar om elke weg en elk terrein met gemak te trotseren. Of je nu door de drukke straten van de stad navigeert of off-road paden verkent, deze vouwfiets levert altijd optimale prestaties en rijplezier.

Stevig en Betrouwbaar

Het stevige aluminium frame van de Dare I7 is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, terwijl het lichte gewicht zorgt voor gemakkelijk vervoer. De solide wielen met dubbelwandige velgen en hoogwaardige Schwalbe-banden bieden uitstekende grip en comfort, zelfs op oneffen terrein. Dit maakt de UGO Dare I7 niet alleen ideaal voor stadsritten, maar ook voor avontuurlijke uitstapjes buiten de gebaande paden.

Compact en Eenvoudig Opvouwbaar

De UGO Dare I7 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het frame en de stuurpen kunnen eenvoudig worden ingeklapt, waardoor de fiets in een handomdraai kan worden omgevormd tot een compact pakket. Dit maakt het ideaal voor opslag in kleine ruimtes, zoals een kast, auto of in het openbaar vervoer. De inklapbare pedalen zorgen ervoor dat de fiets extra smal wordt, wat het nog gemakkelijker maakt om hem overal mee naartoe te nemen.

Aangepast aan Jouw Behoeften

Met een verstelbaar zadel en stuur kun je de fiets volledig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Of je nu een lange of korte rit voor de boeg hebt, je kunt altijd genieten van een optimale en comfortabele rijpositie. Dit maakt de UGO Dare I7 geschikt voor fietsers van alle lengtes en leeftijden.

Compacte Opslag en Transport

Wanneer de fiets is opgevouwen, zijn de afmetingen slechts H=64 x L=76 x B=35 cm. Dit compacte formaat maakt de Dare I7 perfect voor dagelijkse reizen door de stad, alsook voor vakanties of andere uitstapjes waarbij je je fiets gemakkelijk mee wilt nemen. De compacte afmetingen maken het ook mogelijk om de fiets eenvoudig op te bergen in kleine ruimtes, zonder dat hij in de weg staat.

Onbegrensde Mogelijkheden

Met de UGO Dare I7 Vouwfiets ben je klaar om nieuwe bestemmingen te verkennen, zonder compromissen op het gebied van prestaties of gemak. Of je nu de drukte van de stad wilt vermijden, een weekendje weg plant, of gewoon dagelijks naar je werk wilt fietsen, deze vouwfiets is je ideale reisgenoot.

Kies voor de UGO Dare I7 Vouwfiets in Navy Blue en ontdek de vrijheid van moeiteloos rijden, ongeacht waar je avontuur je naartoe brengt. Laat geen enkele bestemming onontdekt met deze veelzijdige en betrouwbare vouwfiets.

Extra informatie

Frametype

Vouwfiets

Merk

UGO

Kleur

Groen

Aandrijving

Ketting

Wat vinden mensen van EasyEbikes

Gerelateerde producten

Welke e-bike past bij jou?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Start onze online keuzehulp en ontdek welke elektrische fiets bij jou past.
Start de keuzehulp

Onze merken

cartchevron-rightarrow-right