Home
0
UGO Just D6 Vouwfiets Smoke black

UGO Just D6 Vouwfiets Smoke black

Oorspronkelijke prijs was: €539.00.Huidige prijs is: €462.00.

proefrit plannen
Heb je een vraag?
06 83 5529 10
Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Product informatie

De UGO Just D6 Vouwfiets Smoke black is niet zomaar een vouwfiets; het is een toonbeeld van vakmanschap en functionaliteit. Deze fiets wordt door onze ervaren monteurs volledig geassembleerd voordat hij wordt verzonden, zodat u meteen kunt genieten van een zorgeloze rijervaring.

Met zijn strakke en robuuste aluminium frame biedt de UGO Just D6 Vouwfiets uitstekende duurzaamheid en stabiliteit. Deze fiets is ontworpen zonder versnellingen, wat hem ideaal maakt voor stadsverkeer en eenvoudig onderhoud garandeert.

De wielen zijn voorzien van dubbelwandige velgen en hoogwaardige Schwalbe banden, wat zorgt voor een betrouwbare grip en een soepele rijervaring op diverse ondergronden.

Het vouwmechanisme van het frame en de stuurpen is eenvoudig te bedienen, waardoor de fiets snel en moeiteloos kan worden opgevouwen tot een compact formaat. Dankzij de inklapbare pedalen neemt de fiets nog minder ruimte in beslag, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is in krappe ruimtes of mee te nemen in het openbaar vervoer.

Het zadel en het stuur zijn beide verstelbaar, zodat u de UGO Just D6 Vouwfiets kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en lichaamslengte. Of u nu langere ritten maakt of dagelijks door de stad pendelt, deze aanpassingsmogelijkheden zorgen voor een comfortabele rijpositie.

Als u klaar bent om de fiets op te bergen, zijn de opgevouwen afmetingen van de UGO Just D6 Vouwfiets Smoke black slechts H: 64 x L: 76 x B: 35 cm, waardoor hij gemakkelijk past in een kast, kofferbak van uw auto of onder uw bureau op het werk.

Kortom, de UGO Just D6 Vouwfiets Smoke black combineert hoogwaardige materialen, handige functionaliteit en aanpasbaarheid in een compact en stijlvol ontwerp, waardoor het de ideale keuze is voor wie op zoek is naar een betrouwbare vouwfiets voor dagelijks gebruik.

.

 

Extra informatie

Wat vinden mensen van EasyEbikes

Gerelateerde producten

Welke e-bike past bij jou?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Start onze online keuzehulp en ontdek welke elektrische fiets bij jou past.
Start de keuzehulp

Onze merken

cartchevron-rightarrow-right