Home
0
Avalon E-Cargo D50 Zwart

Avalon E-Cargo D50 Zwart

1,599.00

proefrit plannen
Heb je een vraag?
06 83 5529 10
Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Product informatie

Ontdek de Avalon E-Cargo D50 Zwart: De Ideale Elektrische Fiets voor de Stad

De Avalon E-Cargo D50 Zwart is de perfecte keuze voor wie moeiteloos door het stadsverkeer wil navigeren. Deze elektrische fiets is uitgerust met een krachtige AKM voorwielmotor, die ondanks zijn vermogen fluisterstil opereert en een uitzonderlijk soepele rijervaring biedt. Met de krachtige 432Wh accu heb je voldoende actieradius om je dagelijkse ritten naar school of werk met gemak te volbrengen, zonder je zorgen te maken over het opladen.

Bediening van de Avalon E-Cargo D50 Zwart is bijzonder eenvoudig en intuïtief. Het heldere LCD-display, strategisch geplaatst bij het linkerhandvat, geeft je direct toegang tot belangrijke informatie zoals de batterijstatus en de gekozen ondersteuningsstand. Met vijf verschillende ondersteuningsniveaus kun je de rijervaring volledig afstemmen op jouw behoeften en de omstandigheden van de weg.

Veiligheid staat centraal bij de Avalon E-Cargo D50 Zwart. De voor- en achterlichten worden rechtstreeks gevoed door de accu, wat zorgt voor optimale zichtbaarheid en gemoedsrust tijdens het fietsen in het donker of bij slecht weer. Of je nu door drukke straten manoeuvreert of op een rustige landweg fietst, deze e-bike biedt je altijd de zekerheid van betrouwbare verlichting.

De Avalon E-Cargo D50 Zwart is met trots een Nederlands product, ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatiestandaarden. Of je nu zware ladingen vervoert, boodschappen doet, of je kinderen naar school brengt, deze elektrische fiets biedt de kracht, het comfort en de veiligheid die je nodig hebt voor al je dagelijkse ritten.

Kies voor de Avalon E-Cargo D50 Zwart en ervaar zelf de combinatie van kracht, comfort en betrouwbaarheid in één stijlvolle elektrische fiets.

Extra informatie

Merk

Avalon

Accu

Bagagedrager

Frametype

Universeel

Kleur

Zwart

Aandrijving

Ketting

Wat vinden mensen van EasyEbikes

Gerelateerde producten

Welke e-bike past bij jou?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Start onze online keuzehulp en ontdek welke elektrische fiets bij jou past.
Start de keuzehulp

Onze merken

cartchevron-rightarrow-right