Home
0
Avalon E-Max D49 Grijs

Avalon E-Max D49 Grijs

2,199.00

proefrit plannen
Heb je een vraag?
06 83 5529 10
Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Product informatie

De Avalon E-Max D49 Grijs groen is een e-bike die kracht, comfort en stijl naadloos combineert. Deze fiets is uitgerust met de Bafang M300 middenmotor, die met zijn maximaal koppel van 80Nm krachtige prestaties levert, terwijl hij toch fluisterstil blijft voor een soepele rijervaring. De motor is perfect geïntegreerd in het frame dankzij een speciaal ontworpen bracket, wat zorgt voor een strakke en gestroomlijnde look.

De bediening van de Avalon E-Max D49 Grijs is eenvoudig en intuïtief dankzij het heldere LCD display, dat handig is geplaatst bij het linker handvat. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot belangrijke informatie zoals batterijstatus, snelheid, tijd en de gekozen ondersteuningsstand, zonder dat je het stuur hoeft los te laten. Met negen verschillende ondersteuningsniveaus en een handige loophulpfunctie, past de E-Max zich moeiteloos aan je behoeften aan.

Deze sportieve fiets, met een framemaat van 49 centimeter, combineert een elegant zwart – grijs groen frame met de functionaliteit die je nodig hebt voor dagelijks gebruik. De Avalon E-Max D49 Grijs is uitgerust met een Shimano Nexus 7 naafversnelling en duurzame Rollerbrakes, waardoor je altijd kunt rekenen op een betrouwbare en onderhoudsarme rit.

De actieradius van deze e-bike varieert van 54 tot 140 kilometer, afhankelijk van de rijomstandigheden, wat meer dan voldoende is voor lange tochten of dagelijkse ritten. De accu is handig onder de bagagedrager geplaatst en is eenvoudig te verwijderen en op te laden, wat extra gebruiksgemak biedt tijdens je fietsrit.

Wanneer je de fiets parkeert, zorgt het AXA Victory ringslot samen met de standaard voor stabiliteit en veiligheid. Dankzij de constante ondersteuning tot 25 km/u, geleverd door de Bafang M300 middenmotor en de geavanceerde rotatiesensor die de beweging van de trapas detecteert, wordt elke pedaalslag ondersteund, zelfs bij minimale inspanning. Dit alles wordt gecombineerd met de gebruiksvriendelijke bediening van het LCD-display, waardoor je altijd de perfecte balans tussen snelheid en ondersteuning kunt vinden.

De Avalon E-Max D49 Grijs groen is niet alleen laag in onderhoud dankzij de gesloten kettingkast en duurzame onderdelen, maar ook een ware eyecatcher met zijn unieke design. Deze elektrische fiets biedt een perfecte mix van stijl en functionaliteit, ideaal voor zowel ontspannen tochten als dagelijkse ritten naar het werk. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en het unieke karakter van deze ebike.

Let op: de werkelijke kleur kan afwijken van de afbeelding.

 

Extra informatie

Merk

Avalon

Frametype

Universeel

Accu

500Wh

Kleur

Groen

Motor

Middenmotor

Wat vinden mensen van EasyEbikes

Gerelateerde producten

Welke e-bike past bij jou?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Start onze online keuzehulp en ontdek welke elektrische fiets bij jou past.
Start de keuzehulp

Onze merken

cartchevron-rightarrow-right