Home
0
AXA vouwslot Foldable 600 95cm met houder

AXA vouwslot Foldable 600 95cm met houder

58.95

proefrit plannen
Heb je een vraag?
06 83 5529 10
Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Product informatie

Het AXA vouwslot Foldable 600 95cm met houder is het ideale fietsslot voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dit compacte en lichtgewicht vouwslot biedt uitstekende diefstalbescherming dankzij de geharde stalen schakels en een Level 7 beveiligingsclassificatie. De zachte neopreen coating zorgt ervoor dat je fiets beschermd blijft tegen krassen en biedt een comfortabele grip tijdens het gebruik.

Met een lengte van 95 cm is het AXA vouwslot Foldable 600 95cm met houder ben je flexibel genoeg om je fiets eenvoudig vast te maken aan diverse objecten zoals palen of hekken. De bijgeleverde houder maakt het nog gemakkelijker om het slot aan je fiets te bevestigen, zodat je altijd een veilig slot binnen handbereik hebt.

AXA staat al meer dan een eeuw bekend als een betrouwbare naam in fietsbeveiliging, en met het Foldable 600 zet het merk opnieuw een hoge standaard op het gebied van kwaliteit en innovatie. Dit vouwslot is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook stijlvol en functioneel, wat het perfect maakt voor dagelijkse pendelaars, studenten en fietsliefhebbers. Het AXA vouwslot Foldable 600 95cm met houder is licht van gewicht, handig in gebruik en past bij elke fiets, van stadsfietsen tot elektrische modellen.

Bescherm je fiets met het AXA vouwslot Foldable 600 95cm met houder en geniet van gemoedsrust, wetende dat je fiets goed beveiligd is tegen diefstal.

Waarom kiezen voor AXA?

AXA is al meer dan een eeuw een vertrouwde naam in fietsbeveiliging. Met het Foldable 600 zet AXA weer een nieuwe standaard op het gebied van kwaliteit en innovatie. Dit slot is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook ontzettend stijlvol.

Voor wie is het AXA vouwslot Foldable 600 95cm met houder geschikt?

  •  Dagelijkse pendelaars: gemakkelijk en veilig, dit compacte slot is ideaal voor dagelijks gebruik. Studenten: beveilig je fiets op de campus met deze betaalbare en betrouwbare optie. Fietsliefhebbers: voeg stijl en functionaliteit toe aan je fiets met dit perfect passende slot.

Extra informatie

Wat vinden mensen van EasyEbikes

Gerelateerde producten

Welke e-bike past bij jou?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Start onze online keuzehulp en ontdek welke elektrische fiets bij jou past.
Start de keuzehulp

Onze merken

cartchevron-rightarrow-right