Home
0

Retourbeleid


EasyEbikes streeft ernaar om u te voorzien van de beste kwaliteit en service. Wij begrijpen dat het soms kan voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. In dat geval kunt u gebruik maken van ons retourbeleid. 

Geldigheid van het retourbeleid:
Ons retourbeleid is van toepassing op alle aankopen die zijn gedaan via onze website of winkel. 

Termijn voor retourneren:
U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De termijn gaat in op de dag dat u de aankoop heeft ontvangen. Indien u de aankoop in termijnen heeft betaald, gaat de termijn in op de dag dat u het laatste deel van de aankoop heeft ontvangen. 

Voorwaarden voor retourneren:
Om gebruik te maken van ons retourbeleid, dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen: 

  • De fiets dient onbeschadigd en compleet te zijn; 
  • De fiets mag niet gebruikt zijn anders dan nodig is om te beoordelen of u de fiets wenst te behouden; 
  • De fiets dient in de originele verpakking en met alle accessoires te worden geretourneerd. 

Retourproces:
Indien u uw aankoop wilt retourneren, dient u binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Wij zullen u informeren over de verdere stappen die u dient te nemen. U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. 

Terugbetaling:
Indien de fiets in goede staat is ontvangen en aan de voorwaarden voor retourneren is voldaan, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. Wij zullen de terugbetaling doen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan, tenzij u uitdrukkelijk akkoord bent gegaan met een andere betaalmethode. 

Uitzonderingen Het is niet mogelijk om de volgende producten te retourneren: 

  • Producten die op maat zijn gemaakt; 
  • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden geretourneerd indien de verzegeling na levering is verbroken. 

Klachten:
Indien u een klacht heeft over een product of onze dienstverlening, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen uw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. 

Contactgegevens
EasyEbikes Adres: [Adres van EasyEbikes]
Telefoonnummer: [Telefoonnummer van EasyEbikes]  

 


cartchevron-rightarrow-right